Arrangement:

SkuespilHar du lyst til at prøve dig selv af som skuespiller, til at bruge din stemme, krop og fantasi? Har du lyst til at indgå i et fællesskab og arbejde frem mod en forestilling, der skal vises for andre?

På holdet arbejder vi med improvisation, bevægelse og med scener fra film og teaterstykker. Vi leger, øver, får gode ideer, prøver dem af og skaber noget sammen.

Vi kommer også til at gå i teatret og se professionelle forestillinger sammen i løbet af året. Efter jul begynder vi at arbejde med en forestilling, som vi i slutningen af året opfører for familie og venner.

Alle kan være med uanset erfaring, dog er det vigtigt, for forestillingen og holdet skyld, at du virkelig vil det og at du så vidt det overhovedet er muligt, kommer hver gang. At gå til skuespil handler nemlig ikke om at blive stjerne, men om et samarbejde, hvor alle bliver gode hvis man gør hinanden gode.

For at være med på holdet, skal du deltage i prøveundervisning én af prøvedagene. Denne dag deltager du i en normal undervisningsgang og har en kort samtale med underviseren. Du får mulighed for at finde ud af om skuespilundervisning er noget for dig.

Der kan max være 12 deltagere, og det er efter princippet "først til mølle".
Prøveundervisning afholdes tirsdag d 21/9 og tirsdag d 12/10 på Gåsetårnskolen. Begge dage kl. 13.45-15.00
enrollmentText:
Status:Tilmelding
 1. Start:
  27. okt 2021
 2. Slut:
  27. apr 2022
 3. Ugedag:
  Onsdag
 4. Tidspunkt:
  15:30 - 18:00
 5. Sted:
  Vordingborg Ungdomsskole
 6. Aldersgrænse:
  Nej
 7. Klassetrin:
  Ingen krav
 8. Adresse:
  Primulavej 5, 4760 Vordingborg
 9. Kategori:
  Kreativitet
 10. ID:
  V-36
 11. Antal pladser ledige:
  10
 12. Pris:
  -
 13. Betaling kræves før indskrivning:
  Nej
Underviser: