Dato:
Titel:

Nyheder ang. Coronavirus

Tekst:

Ungdomsskolens aktiviteter starter så småt op igen i løbet af den kommende tid i det, der hedder genåbningens fase 2. Det er stadigvæk under begrebet ”nød-undervisning” så der er en del, der ikke er som det plejer.

·         Indtil videre er aktiviteterne for dig, der går i grundskolen fra 7. klasse til 10. klasse.

·         Vi tilbyder nogle få fag fordelt ud i afdelingerne.

·         Du kan kun deltage i aktiviteterne, hvis du er tilmeldt på forhånd. Du tilmelder dig her på hjemmesiden.

·         Klubberne holder stadig lukket.

·         God hygiejne og den rigtige afstand er vigtigt – også i ungdomsskolen.

Vi glæder os til at se dig og har du spørgsmål, så skriv eller ring – hellere en gang for meget end en gang for lidt.